Sådan føjes lydbøger til iPhone – Hurtig og nem måde at overføre bøger fra iPod til iPhone

Lydbøger er en af de nyeste måder, hvorpå folk kan lytte til bøger på farten. Du kan lytte til dine foretrukne lydbøger på din iPhone, iPod touch eller iPad og aldrig gå glip af noget – se det største udvalg af lydbøger i DK her. I dagens travle verden har folk brug for al den tid, de kan bruge på at lytte til deres yndlingsmusik. De dage for at køre til butikken og bruge en enorm sum penge på bøger er forbi. Nu kan du lytte til alle dine foretrukne lydbøger på din iPhone eller ipad i dit eget hjem.

Hvis du allerede har en iPhone eller en af de nye Apple-enheder, vil du være i stand til at downloade lydbøger til iPhone fra Apple iTunes App. Når du har gjort dette, vil du være i stand til at begynde at nyde timevis af uafbrudt underholdning på din telefon. Dette kan gøres direkte fra dit hjem, selvom du rejser til arbejde eller dyrker sport. Du behøver ikke at bekymre dig om, at en bærbar computer eller nogen anden computer er hjemme for at bruge til din lytteglæde, for med Apple iPhone kan du lytte til dine lydbøger på farten. Ikke mere at trække din bærbare computer rundt!

En anden stor funktion ved Apple iTunes App er, at det giver dig mulighed for at oprette dit helt eget lydbogsbibliotek. Du kan føje lige så mange af dine foretrukne lydbøger, som du vil, til dit personlige lydbogsbibliotek. Når du føjer en af dine bøger til dit personlige bibliotek, kan du lytte til disse titler i rækkefølge, så du ikke behøver at sætte en bog på pause eller spole tilbage, som du lytter til. ITunes Audiobook Library kan du også lytte til dit bibliotek på dit tv. Det betyder, at du ikke behøver at skifte program for at se dine yndlingstitler.

Det eneste problem med at bruge Apple iTunes Audiobooks på iPhone-funktionen er, at kun visse typer mediefiler kan downloades. De fleste musik og film kan ikke downloades via denne applikation. Den gode nyhed er, at alle dine foretrukne lydbøger nemt kan konverteres til tekstfiler og afspilles ved hjælp af din iPhone. Alt du skal gøre er at tilslutte din iPhone til din computer ved hjælp af USB-kablet og derefter overføre alle dine foretrukne lydbøger til din computer. Derfra kan du afspille dem igen ved hjælp af din iPhone, så længe du har en aktiv forbindelse til internettet.

Selvfølgelig er der andre måder at lytte til dine foretrukne lydbøger på Apple iPhone. Hvis du er heldig nok til at have adgang til en anstændig bredbåndsinternetforbindelse, kan du blot downloade lydbøgerne på din telefon og derefter lytte til dem ved hjælp af højttalerne. Alternativt kan du også tilslutte din iPhone til et hjemmebiografsystem og højttalere, så du kan nyde lydbøgerne i deres originale lydformat. Fordelen ved denne metode er, at du kan lytte til dine yndlingsromaner eller tegneserier i komfort i dit eget hjem. På den anden side, hvis du ikke er så heldig at have en sådan adgang, så kan du altid bruge din trofaste iPod til at lytte til dine foretrukne hørbare romaner, mens du rejser med offentlig transport, eller bare dele måltidet med dine venner.

Der er en række måder, hvordan du tilføjer lydbøger til iPhone, men hvad der virkelig er interessant er, at du ikke har brug for noget specielt udstyr til at gøre det. Du kan nemt overføre alle dine foretrukne hørbare romaner direkte til din telefon ved hjælp af iTunes. Før du gør dette, er det dog vigtigt, at du sørger for, at din iPhone har evnen til at understøtte medieoverførsel. Nogle telefoner, herunder iPhone, har ikke indbyggede medieservere, så alt hvad du skal gøre er at tilslutte din iPod eller iPhone til din computer ved hjælp af USB-kablet. Når din computer registrerer din iPhone’s tilstedeværelse, vil den guide dig gennem konverteringsprocessen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.