Hvad er god gæld og dårlig gæld?

Så hvad er god gæld og dårlig gæld? En ekspert sagde engang til en gæst i morges, jeg vil gerne have dig til at holde sig væk fra gæld, fordi det dræber din kredit, og jeg vil råde dig til at have penge nok til at betale dine regninger og udgifter. Jeg rådede dig også til at lære at kontrollere dine udgifter. For mig var gælden okay, da det var for uddannelse. Det var der, du havde brandforsikring, og huset stadig blev betalt. (I dette tilfælde var det egentlig bare ikke deres penge.) Sikring af en anstændig uddannelse ville forbedre din økonomiske situation og ville gøre det meget lettere at betale kreditkort gæld. Men for kreditkort gæld, bør du holde sig væk. Din kredit score påvirker dit økonomiske billede mere direkte, end du måske klar over. Din kredit score kan påvirke din forsikringspræmier, selv din børnepasning omkostninger. Som i mig, hvem gemmer du til?

Så før du træffer en beslutning om god gæld eller dårlig gæld, lad os give dig et par svar på dine spørgsmål:

God gæld: I modsætning til de fleste rentebærende lån penge akut eller boliglån, god gæld er ikke gæld på alle. Robert Kiyosaki, finansiel guru og bedst sælgende forfatter til Rich Dad, Poor Dad, gjorde denne erklæring i sin bog, så du skal tro det. Den gode gæld var uddannelse for dine børn eller for at afslutte din uddannelse. Den eneste ulempe er, før du er færdig med din uddannelse, du måske ønsker at købe et hjem eller finansiering af din virksomhed, men renten for denne type lån vil ikke være så ti gange, når det kommer til din uddannelse. Så smart som dine forældre, stop tænker på at gå i gæld til uddannelsesmæssige formål.

Dårlig gæld: Brugen af dårlig gæld er ekspansiv. Du kan få et køretøj betalt for, men hvis du overforbrug med dit kreditkort eller åbne for mange kreditkortkonti, vil du ende med at betale mere på renter end andre investeringer, du måtte have. Medbring ikke butikskort eller stormagasinkort. Hvis du får dem alle sammen, er du på vej til økonomisk uafhængighed. Overvej i stedet at åbne revolverende kreditkonti som kreditkort. Med kreditkort i stedet for investeringsvirksomheder, har du øget risikoen for at komme ind i standard. Store chancer for, at du ikke kan betale dem. Dårlig gæld kan nedbringe din kredit score.

projekter. Dårlig gæld kan beockpallowation, men de er ikke nødvendige for den daglige levevis. Disse lån, du har brug for at betale sig, og derefter slippe af med den næste måned, fordi du vil næppe kunne gøre din månedlige betalinger, vil nedbringe din kredit score. Gas og lette omkostninger kan være en del af dine omkostninger, men de behøver ikke at være abroward eller en form for gæld. Du skal blot tildele penge, hvis det er nødvendigt for denne type udgifter. Og så skal du ikke bære en enorm balance. Betal dine kreditkort hver måned eller betal dem månedligt, hvis det er en mulighed. Hold på en lav saldo, indtil du har, at lånet betalt ud og derefter betale dine biler. Hey, kan du få brug for dem til opgraderinger, men indtil det er betalt af, skal du bruge dem let, hvis det er muligt. Med en bil til 500.000 dollars, den slags udgifter, kan du lige så godt betale kontant.

Skatter. Dårlig gæld kan være nødvendig, hvis du tjener flere penge, end når du foretager. Lav rente investeringer kan gøre en enorm forskel i din bundlinje kommer skat tid. Hvis dine investeringer udbytte 15%, vil din bundlinje blive forbedret meget mere, end hvis de trak i 5% for dig. Derfor er det vigtigt at undgå dårlig gæld, men hold dig opdateret om din skat!

Problemer med dårlig gæld kan tegne sig for det største fald i din kredit score. Aldrig bruge penge på sådanne udgifter og gæld, fordi du ikke kan foretage betalinger, og det vil påvirke din kredit score. Spærring af disse typer transaktioner vil få din kredit score til at gå syd, hvis det går i kriminel status. Ignorere din kredit score kan være værre end at have dårlig kredit til at beskæftige sig med i første omgang.

Jeg tager tid på dine betalinger. Dårlig gæld hængende rundt er ikke godt for din kredit score, men da det er nødvendigt, er det heller ikke så slemt som at foretage forsinkede betalinger på grund af dårlig gæld. Betal din kredit til tiden, og din score vil blive forbedret over tid.

Fjernelse af gæld vil forbedre din score. Må ikke fjerne det; det vil blive gæld nedskrivning, og hvis du lægger pengene i det, så vil det alder.

Tilføj dette til din investeringsportefølje, og du er ved at etablere eller opbygge din portefølje. De penge, du så vil finde det er mere værd. De penge anlægget kan stige over tid, da det vokser. Større tid, som din investering, den procentdel af risikoen bliver lavere. Skulle der opstå en finansiel krise, har din konto mere, den vil falde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.